Om Cykelgubben

Välkommen till Cykelgubben, din ultimata online-destination för cykelentusiaster och äventyrare! Vi är stolta över att vara din pålitliga guide till allt som rör cyklar och cykling. Drivna av vår passion för tvåhjuliga farkoster och vår längtan att utforska den vackra världen på pedaler, strävar vi efter att förse dig med de mest användbara och inspirerande cykeltipsen och teknikerna.

Vår grundare, Erik ”Cykelgubben” Persson, är en erfaren cyklist och äventyrare som har en kärlek till cykelsporten som brinner starkt. Med otaliga mil på cykelsadeln och en tro på att cykling är så mycket mer än bara en hobby, beslutade han sig för att skapa Cykelgubben för att dela sin kunskap och inspirera andra att omfamna cykelns magi.

På Cykelgubben hittar du ett rikt utbud av ämnen, inklusive de senaste cykelutrustningarna på marknaden, guider om cyklingstekniker som tar dig till nästa nivå, rapporter om spännande evenemang och tävlingar runt om i världen, råd om hälsa och kost för att hålla dig i toppform, omfattande säkerhetsråd för att hålla dig trygg under dina cykeläventyr och en mängd olika tränings- och konditionstips för att förbättra din prestation.

Vi på Cykelgubben är övertygade om att cykling är mer än bara en sport – det är ett sätt att leva och utforska världen på ett miljövänligt och hälsosamt sätt. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren proffs, kommer vi att vara din följeslagare när du trampar dig genom de mest fantastiska cykelupplevelserna.