Vad kostar det att serva cykeln ?
Våra prisexempel nedan avser endast arbetskostnad, om inget annat meddelas. Har du några frågor gällande vår service är du mer än välkommen att höra av dig till oss för ytterligare information.

⦁ BARNCYKLAR. 295:-
Avser service på barncyklar upp till och med 26" hjul. Justering av hjullager, vevlager, styrlager, växlar, bromsar, kedja, belysning, däck samt smörjning och säkerhetstest.

⦁ Standardcyklar. 395:-
Avser service navväxlade standardcyklar. Justering av hjullager, vevlager, styrlager, växlar, bromsar, kedja, belysning, däck samt smörjning och säkerhetstest.

⦁ Hybrid/MTB/Racer. 495:-
Avser service på hybrid-, mountainbike- eller racer-cyklar. Justering av hjullager, vevlager, styrlager, växlar, bromsar, kedja, belysning, däck samt smörjning och säkerhetstest.

⦁ BYTE AV SLANG, punktering. 200:- + slang
Avser byte av slang. Ett extra arbetstillägg kan förekomma ifall din cykel har ett komplicerat kedjeskydd. Extra kostnader tillkommer vid racerslangar.

⦁ RIKTNING AV HJUL. 300:-
Avser spänning och riktning av enstaka hjul. Ekrar tillkommer med 20:-/st

Hur lång tid tar det för en reparation?
En reparation tar normalt 1-3 dagar allt beroende på hur många cyklar som är inlämnade för reparation, under högsäsong 3-5 arbetsdagar.

Vilka cyklar reparerar vi?

-Crescent
-Cube
-Skeppshult
-Ideal
-Monark


Har du ett annat märke kan vi inte garantera att vi klarar av en reparation av er cykel, detta för att reservdelarna skiljer sig från de olika cykelmärkena. Vi rekommenderar att lämna in cykeln till auktoriserad verkstad för just ditt cykelmärke.